Firmatur til Berlin

Få steder kan som Berlin vise kontrastene mellom nytt og gammel; neon- og glasskomplekser i vest, pietetsfullt renoverte bygninger i klassisk- og jugendstil i øst. Shopp på den verdensberømte handlegaten Kurfürstendamm, besøk muséet ved Checkpoint Charlie eller muséene på Museumsinsel, nyt utsikten fra glasskuppelen i riksdagshuset ved Brandenburger Tor og slapp av i det store park- og hageanlegget Tiergarten, midt i Berlin.

På firmareise, kick-off eller konferensetur til Berlin tilbyr vi innkvartering på sentralt beliggende hoteller med gode konferansemuligheter. Hvis dere vil kombinere turen med et studiebesøk ordner vi i Eurotravel selvfølgelig det!

Glem ikke at Berlin har et fotball-lag i Bundesligaen som spiller på fantastiske Olympiastadion. Deres kamper er velbesøkte og en herlig opplevelse  som ”forgyller” reisen.


Informasjon om reisen


Følgende kan inngå i firmaturen til Berlin:

  • Fly  Norge - Berlin t/r. 
  • Transfer flyplassen - hotellet t/r. 
  • Vaglfritt antall overnattinger på hotell inkl. frokost. 
  • Guidet sightseeing. 
  • Studiebesøk ifølge avtale.

 

Gjennom Eurotravel kan  firmaet også booke konferanselokaler, middager, fotballbilletter, museumsbesøk, besøk på konsentrasjonsleiren Sachsenhausen m.m.

Fyll ut formulæret til høyre for mer informasjon og tilbud på kick-off til Berlin, eller ring oss på 22 56 17 15 eller 22 44 53 66.


 


Visa större karta

Forespørsel

Jeg vil vite mer om Firmatur til Berlin. Vennligst kontakt meg.

Jag vil helst bli kontaktad via:
Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eurotravel!
(ca. 4 ganger per år):

Kontakt meg om denne turen

Fyld i ditt navn og telefonnummer så kontakter vi deg innen kort