Firmatur til Dublin

Dublin er en by som har svært mye å tilby den som kommer på besøk! Firmaet som er på studietur eller kick off kommer ikke til å bli skuffet!

I Dublin finner man fortid og nåtid side om side. Det ser man ikke minst i det nybygde havneområdet Docklands, som nærmest eksploderte under den økonomiske oppgangen på begynnelsen av 2000-tallet. Sammenlign det med de gamle bygningene rundt Trinity College under  en ”arkitekturvandring” som tar dere rundt i disse områdene.

Besøk noen bedrifter i samme bransje og/eller ta dere tid til å sitte ned og møtes! Det gir ny energi å få mulighet til å møtes utenfor jobbens fire vegger. I tillegg kan dere besøke mange severdigheter som Guiness Storehouse, Phoenix Park, Old Jameson’s Destillery som er museum og besøksenter, Temple Bar-området, Grafton Street m.m. Vi kan også ordne en irsk aften med musikk, sang, dans og god mat!


Informasjon om reisen

 

Følgende kan inngå i deres firmatur til Dublin:

 

  • Flyreise Norge - Dublin t/r. 
  • Transfer flyplassen- hotellet t/r. 
  • Valgfritt antall overnattinger på hotell med frokost. 
  • Valgfritt antall utflukter og evenementer. 
  • Konferensemuligheter ifølge ønskemål.

 

Ta kontakt med oss i Eurotravel på 22 56 17 15 alt. 22 44 53 66 eller fyll i kontaktformulæret til høyre så vil du høre fra oss om kort tid!

 

Forespørsel

Jeg vil vite mer om Firmatur til Dublin. Vennligst kontakt meg.

Jag vil helst bli kontaktad via:
Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eurotravel!
(ca. 4 ganger per år):

Kontakt meg om denne turen

Fyld i ditt navn og telefonnummer så kontakter vi deg innen kort