Kortur til Bournemouth

Bournemouth er et av de mest populære reisemålene på Englands sørkyst. Eurotravel har arrangert korturer til hit i nesten 20 år. Vår ekspertise og gode lokale kontakter garanterar en vellykket kortur!

 

Bournemouth har fine, kilometerlange strender og mildt klima; Englands solskinnsrekord! Byen har et meget godt underholdningstilbud, alle slags butikker, utallige restauranter, mange vakre parker  og sportsaktiviteter for alle aldre. Et par timer med buss og du er i en av Europas desidert beste og mest severgdige storbyer; London!

 

En kortur med Eurotravel innebærer alltid hyggelige utfluktsmål som for eksempel den pittoreske byen Poole, eller landsbyen Corfe, med 1100-talls fortet Corfe Castle; en landsby som er som tatt ut av en eventyrbok av BeatrixPotter. Et besøk på Europas fornemste bilmuseum, Beaulieu, med biler fra mange perioder, bl.a. en permanent utstilling av Bond-biler, er også en severdighet utover det vanlige!


Informasjon om reisen

En kortur til Bournemouth kan kombineres med overnatting i London. Eurotravel legg opp et program med konserter og utflukter som passer for akkurat ditt kor. Korene velger selv antall overnattinger og dator for korturen. Hvis koret ønsker å booke flyreisen selv, går det bra å booke landarrangementet med Eurotravel.

 

Følgende kan inngå i en kortur til Bournemouth:

 

  • Flyreise Norge - London t/r. 
  • Busstransfer flyplassen - innkvarteringen t/r. 
  • Valgfritt antall overnattinger på hotell med halvpensjon. 
  • Reiseledelse i forbindelse med sightseeing og utflukter. 
  • Heldagsutflukt til London inklusive guidet sightseeingtur. 
  • 1 helduagsutflukt med buss og guide. 
  • Konserter og opptredener ifølge avtale. 
  • Friplasser ifølge tilbud.

 

I forbindelse med utflukt til London anbefaler Eurotravel dere å se en musical eller teaterforestilling. Billetter kan bestilles rimelig via Eurotravel.

 

Kontakt oss på Eurotravel for tilbud på kortur til Bournemouth!

 

 


Visa större karta

Forespørsel

Jeg vil vite mer om Kortur til Bournemouth. Vennligst kontakt meg.

Jag vil helst bli kontaktad via:
Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eurotravel!
(ca. 4 ganger per år):

Kontakt meg om denne turen

Fyld i ditt navn og telefonnummer så kontakter vi deg innen kort