Kortur til Garda

Eurotravels korturer går til den sjarmerende byen Garda ved sjøens østside. Bo på hyggelig hotell med gangavstand til sentrum og havnen. Alle våre hoteller i Garda har svømmebasseng. 

Gardasjøen, Italias største innsjø, har blitt lovprist i mange hundre år. Landskapet ved Gardasjøen er variert og spennende, med høye klipper på nordsiden og et mykere landskap i sør.

 

Under korturen til Garda inngår en heldagsutflukt enten til Verona eller Venezia. I forbindelse med utflukten arrangerer vi også en konsert for korene. I Garda kan korene synge for eksempel ved en messe i den lokale kirken, i havnen eller på hotellet.

 

Eurotravel anbefaler et besøk på en eller flere av vingårdene i området rundt Garda og Verona. Her kan korene også synge!


Informasjon om korturen

Den beste tiden å reise på kortur til Garda er om våren, forsommerern og høsten. Da er klimaet behagelig, som en norsk sommer, ikke for varmt. Korene velger selv antall overnattinger og dato for reisen. Hvis koret ønsker å booke flyreisen selv, går det an å booke landarrangementet med Eurotravel.

 

Følgende kan inngå i en kortur til Garda:

  • Fly t/r Norge - Milano. 
  • Busstransfer t/r flyplassen - innkvarteringen. 
  • Valgfritt antall overnattinger på hotell inkl. halvpensjon. 
  • 1 heldagsutflukt med buss og guide. 
  • Opptredener og konserter ifølge avtale. 
  • Friplasser ifølge tilbud.

 

Gjennom Eurotravel kan korene også bestille besøk på vingård, båttur på Gardasjøen, operabilletter til operaene i Verona eller Milano, fotballbilletter m.m., alt til selvkostpris.

 

Kontakt oss på Eurotravel for tilbud og mer informasjon om kortur til Garda!

 

 

Forespørsel

Jeg vil vite mer om Kortur til Garda. Vennligst kontakt meg.

Jag vil helst bli kontaktad via:
Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eurotravel!
(ca. 4 ganger per år):

Kontakt meg om denne turen

Fyld i ditt navn og telefonnummer så kontakter vi deg innen kort