Kortur til Kraków

Kortur til Kraków, en av Polens eldste og vakreste byer med praktfulle bygninger i gotisk – og renessansestil. Her ligger det Jagelloniske Universitet som ble grunnlagt i 1364 og er Polens mest fornemme. Bykjernen fra middelalderen med Europas største torg lokker årlig tusener av besøkende.


Kraków er fortsatt en betydelig universitetsby og har et rikt kultur- og fornøyelsesliv. I koselige gamle kjellerlokaler finner dere restauranter, puber og jazzklubber.  

 

Utenfor byen ligger Wieliczka, verdens eldste aktive saltgruve. Ett kulturminnesmerke med de mest utrolige statuer og hele rom laget av saltkrystaller! I katedralen nede i gruven er akustikken fantastisk, her er det mange konserter . Under deres kortur til Kraków kan Eurotravel arrangere en konsert i gruven. Korene kan også besøke Auschwitz, den vel mest kjente konsentrasjonsleiren fra andre verdenskrig.


Informasjon om korturen

Koret velger selv antall overnattinger og dato for reisen. Hvis koret selv vil booke flyreisen, går det fint å booke landarrangementet med Eurotravel.

 

Følgende kan inngå i en kortur til Kraków: 

  • Flyreise Norge - Kraków t/r. 
  • Busstransfer flyplassen - innkvarteringen t/r. 
  • Fritt antall overnattinger på hotell med halvpensjon. 
  • Guidet byvandring i Kraków. 
  • Halvdagsutflukt til Wieliczka saltgruve med suppelunsj. 
  • Konserter og opptredener etter avtale. 
  • Friplasser ifølge tilbud.

 

Gjennom oss i Eurotravel kan koret også booke f.eks. utflukt til Auswitz, kombinere reisen med overnattinger i Warszawa, booke evenementsbilletter som f.eks polsk aften med tradisjonall mat, dans og musikk.

 

Kontakt oss i Eurotravel for tilbud på kortur til Kraków.

 

 


Visa större karta

Forespørsel

Jeg vil vite mer om Kortur til Kraków. Vennligst kontakt meg.

Jag vil helst bli kontaktad via:
Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eurotravel!
(ca. 4 ganger per år):

Kontakt meg om denne turen

Fyld i ditt navn og telefonnummer så kontakter vi deg innen kort