Skoletur til Bath

Reis med Eurotravel til Bath! Byen er en historisk by grunnlagt av romerne og den er den eneste hele byen i Storbritannia som er på UNESCOs verdensarvliste! Ikke uten grunn blir den kalt den gyldne byen!

Bath ligger i Avondalen mellom the Cotswolds og Mendip Hills, ca 2 timer fra London och ca 1 time fra det fascinerende forhistoriske monumentet Stonehenge. Byen er kjent for sine varme kilder, de romerske badene og den fantastiske georgianske arkitekturen.

Idag har Bath ca. 80000 innbyggere. Hvert år kommer det tusenvis av turister til byen, ikke minst fordi det er så mye å gjøre der! Byen har uttallige restauranter, kaféer, butikker, teatre, kinoer og muséer. Hvorfor ikke besøke The Roman Baths, Jane Austen-muséet, the American Museum of Bath eller Museum of Fashion.


Informasjon om turen

Klassen velger selv hva slags innkvartering de ønsker; vandrerhjem eller hotell. Språkleksjoner er også et tilbud som vil bli helt tilpasset gruppen.

Følgende kan inngå i klasseturen til Bath: 

  • Flyreise Norge - London t/r. 
  • Transfer flyplassen – innkvarteringstedet  t/r. 
  • Valgfritt antall overnattinger på vandrerhjem eller hotell inkl. halvpensjon. 
  • Guidet byvandring i Bath. 
  • 2 heldagsutflukter, f.eks. til London og Stonhenge. 
  • Friplasser ifølge tilbud.

Kontakt oss i Eurotravel  idag ved å fylle ut kontaktformulæret til høyre eller ring oss på 22 56 14 15 alt. 22 44 53 66


Visa större karta

Forespørsel

Jeg vil vite mer om Skoletur til Bath. Vennligst kontakt meg.

Jag vil helst bli kontaktad via:
Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eurotravel!
(ca. 4 ganger per år):

Kontakt meg om denne turen

Fyld i ditt navn og telefonnummer så kontakter vi deg innen kort