Skoletur til London

I Storbritannias pulserende hovedstad er mulighetene til utflukter, sightseeing og studiebesøk nesten uendelige, noe som gjør London til den perfekte destinasjon for skoleturer. Dessuten får man mulighet til  å praktisere verdens største andrespråk!

Fort og enkelt forflytter man seg med undergrunnen til de forskjellige severdighetene. På Oxford Street gjelder regelen ”shop till you drop”, og her finner du det meste. Hvis klassen heller vil besøke et marked  kan vi anbefale Covent Garden med jonglærer og gøglere. Det er mange muséer bl.a. er  Victoria & Albert Museum, The Tower of London og Madame Tussaud’s populære attraksjoner på klasseturen. Vaktskiftet ved Buckingham Palace lokker også til seg mange besøkende. 

Når du er i London er det nesten et ”must” å se en musical. Eller hvorfor ikke oppleve folkemylderet og nattelivet på Leicester Square?


Informasjon om skoleturen:

Man kan reise på klassetur til London hele året. Klassen velger selv antall overnattinger og dato for reisen. Vi i Eurotravel booker innkvartering, sightseeing, studiebesøk og fly. Ønsker klassen selv å booke flybilletter, går det fint  å booke landarrangementet med Eurotravel.

Følgende kan inngå i en klassetur til London:

  • Flyreise Norge - London t/r. 
  • Busstransfer flyplassen - innkvarteringen t/r. 
  • Valgfritt antall overnattinger på hotell inkl. frokost. 
  • Eurotravel hjelper klassen med å bestille studiebesøk og andre aktiviteter. 
  • Friplasser ifølge avtale.

Gjennom Eurotravel kan klassen også bestille f.eks. Travelcards, musicalbilletter og fotballbilletter.  Eurotravel booker også togbilletter, båtturer, middag på restaurant etc.

Kontakt oss i  Eurotravel for priser på skoletur til London!


Visa större karta

Forespørsel

Jeg vil vite mer om Skoletur til London. Vennligst kontakt meg.

Jag vil helst bli kontaktad via:
Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eurotravel!
(ca. 4 ganger per år):

Kontakt meg om denne turen

Fyld i ditt navn og telefonnummer så kontakter vi deg innen kort